Skip to main content
Evenement aanmelden
Foto: Roy van Buuringen

Huis in de Duinen Weer Vrij van Noro Virus: Activiteiten Hervat en Bezoek Weer Toegestaan

By Redactie
Laatste update:

Afgelopen week werd Huis in de Duinen getroffen door een uitbraak van het Noro Virus. Deze situatie leidde tot de annulering van alle activiteiten voor de bewoners en een dringend advies om bezoek te vermijden, om verdere verspreiding te voorkomen.

Gisteren werd via Facebook bekendgemaakt dat het verzorgingstehuis weer Noro virus vrij is. Dit betekent dat de activiteiten binnenkort weer hervat kunnen worden en dat bezoek weer is toegestaan.

Hoewel het verzorgingstehuis weer open is voor bezoekers, wordt iedereen verzocht om nog steeds voorzichtig te zijn. Het wordt sterk aangeraden om bij binnenkomst en vertrek de handen goed te wassen. Dit helpt om een veilige en gezonde omgeving voor de bewoners en medewerkers te waarborgen.

Huis in de Duinen bedankt iedereen voor hun begrip en medewerking tijdens deze periode en kijkt ernaar uit om de normale activiteiten snel weer op te pakken.

Voor verdere informatie en updates kunnen geïnteresseerden terecht op de Facebookpagina van Huis in de Duinen of contact opnemen met het management van het verzorgingstehuis.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl