Skip to main content
Evenement aanmelden
foto: Gemeente Zandvoort

Inloopbijeenkomst ontwikkeling Heimansstraat-oost

By Redactie
Laatste update:

INLOOPBIJEENKOMST ONTWIKKELING HEIMANSSTRAAT-OOST

De gemeente Zandvoort kondigt een inloopbijeenkomst aan betreffende de ontwikkeling van Heimansstraat-Oost, waarbij de plannen voor de voormalige manege Rückert worden gepresenteerd. Deze informatieve bijeenkomst, bedoeld om vragen te beantwoorden en inzichten te delen, staat gepland voor 25 september en biedt een welkom platform voor de betrokken gemeenschap.

Betaalbare Woningbouw voor Jongeren

Het voorgestelde plan behelst de constructie van tussen de 50 en 70 betaalbare woningen, met een focus op jongeren en starters op de woningmarkt. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheid van woningbouw op het aangrenzende scoutingterrein. Het belang van de scouting wordt echter niet uit het oog verloren, en dit blijft voorlopig een onderzoeksgebied, aangezien er nog geen geschikte alternatieve locatie is gevonden.

De Inloopbijeenkomst

De inloopbijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 25 september 2023, van 17.00 uur tot 19.30 uur, in Pluspunt, gelegen aan de Flemingstraat. Op deze bijeenkomst zullen diverse informatieve panelen worden gepresenteerd waarop details van het project te vinden zijn. Dit biedt gelegenheid voor vragen en discussies over wat voor u van belang is in deze plannen.

Actieve Participatie

U kunt actief deel te nemen aan dit cruciale proces van gemeenschapsontwikkeling. Er zullen twee speciale bijeenkomsten plaatsvinden waarin u uw inzichten kunt delen. Deze bijeenkomsten zijn gepland op 16 oktober 2023 en 20 november 2023, van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Aanmelden en Contact

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomsten of heeft u vragen? U kunt zich aanmelden via e-mail: projecten@haarlem.nl.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl