Skip to main content
Evenement aanmelden

Nieuw nummer van Yves Berendse heeft een Zandvoorts tintje

By Redactie
Laatste update:

Yves Berendse, de getalenteerde Zandvoortse zanger, gaat voor de wind. Zijn langverwachte concert in AfasLive is bijna uitverkocht, en waar hij ook optreedt, is zijn show een groot succes. Onlangs heeft Yves een nieuwe single uitgebracht, genaamd “Terug In De Tijd”, die een speciaal Zandvoorts tintje heeft. Zoals zijn fans gewend zijn, is er ook een prachtige videoclip bij het nummer gemaakt, waarin Yves letterlijk terugkeert naar zijn Zandvoortse roots en verschillende bekende plekken uit de badplaats te zien zijn.

Met het heerlijke weer dat bij de zomer hoort, hoort ook een zomerse plaat! Samen met mijn muzikale vrienden Robert Vredeveld en Jeroen Russchen heb ik dit nummer geschreven, en wederom is de productie in handen van Justin Pieplebosch. “Terug In De Tijd” gaat over vriendschap, oude tijden en mooie herinneringen. Voor de bijbehorende videoclip ben ik samen met mijn jeugdvriend Mike teruggegaan naar Zandvoort om samen die prachtige tijd van vroeger te herbeleven.

Yves Berendse staat bekend om zijn aanstekelijke muziek en zijn vermogen om zijn luisteraars te raken met zijn teksten. Met “Terug In De Tijd” neemt hij zijn fans mee op een nostalgische reis naar zijn jeugdjaren in Zandvoort. De single belichaamt de warmte van vriendschap en de kracht van herinneringen. Yves’ unieke stem en de levendige beelden in de videoclip zorgen voor een onvergetelijke luisterervaring.

“Terug In De Tijd” is nu beschikbaar op alle digitale muziekplatforms. Fans van Yves Berendse en liefhebbers van zomerse muziek kunnen volop genieten van dit nummer en de bijbehorende videoclip. Mis deze kans niet om samen met Yves terug te gaan in de tijd en te genieten van de betoverende sfeer van Zandvoort.

Meer informatie over Yves zijn concert klik hier!

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl