Skip to main content
Evenement aanmelden

 Politieke Avond Georganiseerd door Zandvoort Echt Eén (ZEE) 

By Redactie
Laatste update:

Politieke Partij ZEE (Zandvoort Echt Eén) opent haar deuren op 24 november voor alle geïnteresseerde inwoners en ondernemers van Zandvoort. De partij nodigt iedereen uit om kennis te maken met haar visie en plannen voor de toekomst tijdens een inspirerende politieke avond. Het evenement vindt plaats in strandpaviljoen Thalassa, aanvang om 20:00 uur.

Om de avond te verrijken, heeft ZEE twee gastsprekers uitgenodigd. Fred Loos, fractievoorzitter van Algemeen Belang Zwijndrecht, deelt zijn inzichten over het bestuurlijk model van Zwijndrecht. Mitchell Wiegand Bruss, fractievoorzitter van Studenten voor Leiden, belicht de relatie tussen jongeren, politiek en meerderheidscoalities. De partij ziet deze sprekers als inspiratiebronnen voor vernieuwende ideeën en inzichten.

ZEE hecht grote waarde aan de betrokkenheid van de Zandvoortse gemeenschap. Daarom wil de partij tijdens de avond in gesprek gaan met de aanwezigen om te horen welke wensen en ideeën er leven met betrekking tot het woon- en leefklimaat in Zandvoort en Bentveld.

De bijeenkomst biedt tevens de gelegenheid om het bestuur van ZEE voor te stellen. Fractievoorzitter Mirko Gerrits zal terugblikken op de afgelopen politieke periode en de behaalde resultaten. Als kleine partij in de oppositie heeft ZEE met de steun van haar leden tastbare vooruitgang geboekt op terreinen zoals vernieuwing van de bestuurscultuur, veiligheid, milieu, en meer.

Toegang tot de politieke avond is gratis, maar ZEE vraagt geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden via info@partij-zee.nl met vermelding van hun naam.

Zandvoort Echt Eén kijkt uit naar een boeiende avond vol dialoog en interactie met de lokale gemeenschap, in het streven naar een nog beter Zandvoort.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl