Rotary Zandvoort organiseert unieke experience op circuit

By Redactie
Door Redactie
Laatste update:

“Steun het goede doel en doe mee aan een unieke rijvaardigheidstraining en Race Experience op het circuit!” Maandagochtend 5 december organiseert Rotary Club Zandvoort op het circuit een exclusieve en leerzame Circuit Experience. Onder leiding van organisatie Into Race Control van Maarten Jansen, tevens lid van Rotary Club Zandvoort, heeft een Rotary werkgroep met hulp van professionele race coaches en hulp instructeurs een hele coole Circuit Experience ontwikkeld.

Deelnemers zullen het gevoel van een beginnend coureur ervaren, erg spannend! De opbrengst van het evenement gaat in zijn geheel naar Stichting Villa Joep, die zich hard maakt voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker, een ziekte waar jaarlijks nog te veel kinderen aan overlijden.

De deelnemers worden vanaf 07.45 uur ontvangen in de Red Bull Lounge met koffie en even later welkom geheten door race coach Dave Blom, een zeer getalenteerde coureur die samen met Max Verstappen en onder meer Charles Leclerc en Alexander Albon jarenlang op het hoogste niveau internationale kartwedstrijden reed.

De coaches van Into Race Control begeleiden alle deelnemers met natuurlijk de juiste snelheid, want de deelnemers hebben niet de ervaring van Max. Samen met andere leden van de Rotary is hij initiatiefnemer van het evenement.

Naast een slalomwedstrijd bestaat ook de mogelijkheid om op een ronde te rijden op een racesimulator en zo ons Formule 1 circuit op een sim te ervaren en er is een competitie banden wisselen. Tot slot is er een interessante rondleiding over het circuit en de paddock met een fotomoment bij de plek waar Max Verstappen tweemaal werd gehuldigd als winnaar van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Kortom het belooft niet alleen een leerzame maar vooral ook erg leuke happening te worden. Het event eindigt om 13.00 uur met een heerlijke lunch gevolgd door een prijsuitreiking. Voor wie slechts aan een enkel onderdeel van het evenement wil deelnemen kan in overleg een gereduceerde prijs worden overeengekomen.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl

© - Stichting Zandvoort Inside. All rights reserved. Powered by Duijff Media.
© - Stichting Zandvoort Inside. All rights reserved. Powered by Duijff Media.