Sportief het voorjaar in met virtuele evenementen

By Redactie
Door Redactie
Laatste update:

Eind maart kunnen de sportievelingen weer aan de slag. Want voor de wandelaars, fietsers en hardlopers staan er vanaf het laatste weekend in maart meerdere evenementen gepland. Virtueel weliswaar, maar organisator Le Champion wil op deze manier naar eigen zeggen ‘het gevoel van de 30 van Zandvoort, Omloop van Zandvoort en Zandvoort Circuit Run naar de mensen thuis brengen.’ De deelnemers  kunnen op deze manier de evenementen alsnog beleven, maar dan vanuit huis of in de eigen omgeving.

De Zandvoort evenementen die gepland stonden voor 27 en 28 maart 2021 werden vorige maand afgelast. Dit betekent dat er voor de tweede keer geen evenementen in Zandvoort zullen plaatsvinden in het laatste weekend van maart. Normaal gesproken zouden er ruim 20.000 sporters starten op Circuit Zandvoort. De organisatie geeft deelnemers nu de kans, door middel van de speciale event app, om hun eigen moment en route te bepalen. Dankzij de live-tracking kunnen deelnemers gevolgd worden door supporters voor aanmoedigingen onderweg. Deelnemers krijgen van zaterdag 27 maart t/m zondag 11 april de tijd om hun gekozen afstand te volbrengen.

In het weekend van 27 en 28 maart gaat het Formule 1 seizoen officieel van start. Dit is ook dé start van de virtuele Zandvoort Circuit Run. Le Champion daagt deelnemers uit om te starten vanuit hun eigen pitstraat en samen met de andere virtuele deelnemers het Formule 1 seizoen af te trappen.

Als je geïnteresseerd bent kun je je voor deze en meerdere evenementen inschrijven tot en met 8 april.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl

© - Stichting Zandvoort Inside. All rights reserved. Powered by Duijff Media.
© - Stichting Zandvoort Inside. All rights reserved. Powered by Duijff Media.