Stijging in coronacijfers: hoge piek in Beverwijk en Velsen

In de afgelopen zeven dagen is er aanzienlijk wat er veranderd in de ontwikkeling van de coronacijfers voor de regio Kennemerland. In bijna alle gemeenten is het aantal positieve coronatest toegenomen in vergelijking tot vorige week.  Hoewel afgelopen week natuurlijk in navolging was van een zeer winterse week, met daardoor lagere coronacijfers, is ook het aantal coronatests zeer toegenomen ten opzicht van begin februari. Vooral in Beverwijk, Velsen en Heemskerk gaat het hard. Daar zijn de positieve coronatest bijna verdubbeld. Versoepelingen blijven uit Naast het openen van kappers en het mogelijk maken van meer middelbaar onderwijs, blijven andere versoepelingen nog altijd uit. Of hier wellicht verandering in komt, zien we dinsdagavond dan houden demmissionair premier Rutten minister De Jonge weer een persconferentie over de stand van zaken.
By Redactie
Door Redactie
Laatste update:

In de afgelopen zeven dagen is er aanzienlijk wat er veranderd in de ontwikkeling van de coronacijfers voor de regio Kennemerland. In bijna alle gemeenten is het aantal positieve coronatest toegenomen in vergelijking tot vorige week.  Hoewel afgelopen week natuurlijk in navolging was van een zeer winterse week, met daardoor lagere coronacijfers, is ook het aantal coronatests zeer toegenomen ten opzicht van begin februari.

Vooral in Beverwijk, Velsen en Heemskerk gaat het hard. Daar zijn de positieve coronatest bijna verdubbeld.

Versoepelingen blijven uit
Naast het openen van kappers en het mogelijk maken van meer middelbaar onderwijs, blijven andere versoepelingen nog altijd uit. Of hier wellicht verandering in komt, zien we dinsdagavond dan houden demmissionair premier Rutten minister De Jonge weer een persconferentie over de stand van zaken.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl

© - Stichting Zandvoort Inside. All rights reserved. Powered by Duijff Media.
© - Stichting Zandvoort Inside. All rights reserved. Powered by Duijff Media.