Skip to main content
Evenement aanmelden

Zandvoortse Monique van der Werff terug te zien in Zoop Reünie

By Redactie
Laatste update:

De Cast van Populaire KinderSerie ‘Zoop’ Kondigt Spannende Reünie aan

Rhenen, Nederland – Het moment waarop fans van de geliefde kinderserie ‘Zoop’ hebben gewacht, is eindelijk aangebroken. Na jaren van speculatie en hoop hebben de castleden van ‘Zoop’ bevestigd dat ze samen zullen komen voor een spectaculaire reünie. Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin keren terug naar de plek waar het allemaal begon: Ouwehands Dierenpark. De langverwachte speciale aflevering van deze dierentuinserie zal beschikbaar zijn op Videoland.

“Twintig jaar geleden begonnen we met Zoop”, verklaart Vivienne van den Assem in een video die is gedeeld op de Instagram-pagina van Videoland. “En nu gaat het echt gebeuren”, voegt Nicolette van Dam eraan toe. “Na twintig jaar komen we alle rangers weer samen”, aldus Ewout Genemans.

Wat staat de cast te wachten tijdens deze bijzondere reünie? Ze zullen door Ouwehands Dierenpark in Rhenen wandelen en herinneringen ophalen. Juliette van Ardenne heeft destijds video’s gemaakt met haar DV-camera. “Dat materiaal is echt goud waard”, verzekert ze ons. De exacte releasedatum van deze nostalgische gebeurtenis moet nog worden aangekondigd.

Zoop, dat van 2004 tot 2006 op televisie werd uitgezonden en meer dan driehonderd afleveringen kende, werd afgesloten met drie films: Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007). Deze films trokken honderdduizenden bezoekers naar de bioscoop. De hoofdrollen werden gespeeld door Jon Karthaus, Monique van der Werff, Nicolette van Dam, Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Patrick Martens en Ewout Genemans.

In januari van dit jaar verraste Jon de fans van Zoop al met geweldig nieuws toen hij onthulde dat hij bezig was met het ontwikkelen van een vierde film. Deze keer zal de avontuurlijke groep rangers afreizen naar Australië. De castleden zijn razend enthousiast, zoals te zien is in de onderstaande video

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl