Skip to main content
Evenement aanmelden
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitzending RainbowRadio Top54

december 19, 2023 @ 17:00 - 22:00

Ook dit jaar kon je weer stemmen voor de RainbowRadio Top 54. Luisteraars van ZFM RainbowRadio Zandvoort stemde op hun tien favoriete nummers uit de muziek die het programma afgelopen jaar draaide.

De uitzending op dinsdag 19 december wordt gecombineerd worden met de maandelijkse regenboogborrel, die dan eenmalig verplaatst wordt van 28 december naar deze dag. De uitzending is live vanuit Café Anders.

Stemmen

Breng jouw stem uit op de tien nummers die volgens jou in de RainbowRadio Top 54 moeten komen. Je kunt kiezen uit muziek dat het afgelopen jaar gedraaid is bij RainbowRadio Zandvoort, elke eerste maandag van de maand op ZFM Zandvoort. De nummers zijn gesorteerd op alfabetische volgorde per artiest.

Naast dat je je favoriete nummers kan opgeven, is er bij vraag 2 ook ruimte voor een verzoeknummer. Laat daarna ook je reactie en telefoonnummer achter. Zo kunnen we je tijdens de uitzending bereiken.

De nummers met de meeste stemmen komen in die top 54. De vraag is elk jaar, wie eindigt er op plek 1 met de meeste stemmen?

Dans

De uitzending van de RainbowRadio Top 54 vindt dit jaar plaats op dinsdag 19 december van 17:00u tot 22:00u, vanuit Café Anders. Het wordt gecombineerd met een borrel en er zal na 22.00u ook nog lekker dansbare muziek gedraaid worden door de DJ van RainbowRadio.

Waarom een top 54?
Het is dit jaar inmiddels 54 jaar geleden dat de Stonewall Riots plaatsvonden, een van de meest iconische eerste protestacties om op te komen voor de levens en rechten van LHBTI’ers. Sinds 2020 bestaat deze unieke lijst, dus het is ooit bij een top 51 begonnen. Doe jij dit jaar ook weer mee?

Gegevens

Datum:
december 19, 2023
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Pride at the Beach
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cafe Anders
Haltestraat 28, 2042 LN Zandvoort + Google Maps