Skip to main content
Evenement aanmelden

Op zaterdag 1 juni wordt het jaarlijkse buurtfeest in Zandvoort Nieuw-Noord opnieuw georganiseerd van 10:00 tot 18:00 uur, na het succes van vorig jaar. De organisatie heeft besloten om alle geliefde onderdelen terug te laten keren, waaronder: Kofferbakmarkt, Verbindingsmarkt, Kinder en Jongerenplein, Panna Knock-out, het Koffieconcert, Openlucht Bingo, Live muziek.

Dit jaar zal Pluspunt ook een line dance workshop verzorgen, en DJ Ladymix zal live op het podium een DJ-workshop geven voor de kinderen. De organisatie is enorm dankbaar voor de steun van de Zandvoortse ondernemers, de gemeente en diverse fondsen die dit evenement mogelijk maken.

Het belooft een dag vol plezier en vermaak voor jong en oud te worden. We hopen u allemaal te zien op 1 juni! 

:
:
:

Nieuws

Dj Ladymix geeft dj workshop live op het podium

Doe mee met de DJ Workshop tijdens ons buurtfeest op 1 juni in Zandvoort Nieuw-Noord! Onze eigen Zandvoortse DJ Ladymix leert kinderen van 7-12 jaar de basis van DJ’en. Wil jouw kind ook de beats laten horen en misschien wel een grote DJ worden? Meld je aan via info@zandvoortinside.nl. Mis deze kans niet!

Roy Donders hoofdact buurtfeest

Op 1 juni zullen verschillende artiesten optreden tijdens het buurtfeest, waaronder Mike Daane, Maral en Daan, DJ Ladymix en DJ Mic. De organisatie heeft vandaag op ZFM bekendgemaakt dat Roy Donders de hoofdact zal zijn op het buurtfeest. De organisatie is verheugd met de keuze voor Roy Donders en vindt dat hij perfect past bij het doel van het buurtfeest. Vorig jaar trad rapper Brace op tijdens het evenement.

Organisatie geeft interview op ZFM

Foto: Ruud den Boer

Zandvoort Inside zal zaterdagochtend bij radio ZFM Zandvoort nieuws delen over het Buurtfeest Zandvoort Nieuw-Noord. Waar het precies over gaat delen we nu nog niet, maar het is een grootse aankondiging. Luister daarvoor zaterdagochtend rond 11.40u naar de lokale radio.

Lees ook: Vrijwilligers gezocht voor Buurtfeest

Roy van Buuringen zal hier geïnterviewd worden door Goedemorgen Zandvoort over de voorbereidingen op het Buurtfeest Nieuw-Noord dat op 1 juni aanstaande terugkeert. Luisteren kan via www.zfmzandvoort.nl of 106.9FM.

Panna-Kock Out toernooi keert terug op Buurtfeest Nieuw-Noord

Het Panna Knock Out toernooi keert terug naar Zandvoort tijdens ons buurtfeest Zandvoort Nieuw Noord op 1 juni 2024, en Zandvoort Inside is er trots op dit aan te kondigen! Doe mee en maak kans op een ticket voor het Nederlandse kampioenschap PANNAKO. Dit geweldige evenement wordt mogelijk gemaakt door de financiële steun van de gemeente Zandvoort, het Fonds Sport en Cultuur en de Stichting Gebroeders Paul en Max Schuhmacher Zandvoort, samen met Zandvoort Inside. Kom en doe mee op 1 juni 2024 van 13.00 uur tot 16.00 uur op het speelplein in de Flemingstraat. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Geweldig nieuws!

Geweldig nieuws! Onze voorzitter Roy van Buuringen heeft een cheque van de Postcode Loterij ontvangen voor ons buurtfeest, dankzij het Buurtfonds Postcode Loterij! 🎊 Op 1 juni 2024 gaan we een fantastisch buurtfeest organiseren. Houd onze socials in de gaten op ZandvoortInside.nl/buurtfeest voor updates en meer details.

Aanmelden Kofferbakmark

Foto: Ruud den Boer

Zandvoort Inside kondigt met enthousiasme aan dat op 1 juni 2024 de kofferbakmarkt terugkeert naar de Flemingstraat en wordt gecombineerd met het buurtfeest! De markt zal plaatsvinden in de Flemingstraat in Zandvoort Nieuw-Noord.

Van 10:00 tot 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van een gezellige rommelmarkt vanuit hun auto, maar ook mensen zonder auto zijn van harte welkom om deel te nemen met een eigen tafel of kleedje. Een plek op de kofferbakmarkt kost €15,00, maar houders van een Zandvoort pas ontvangen €7,50 korting en betalen slechts €7,50.

Om een plek op de markt te reserveren, stuur je een e-mail naar info@zandvoortinside.nl. Vergeet niet om een kopie van je Zandvoort pas mee te sturen als je van de korting wilt profiteren.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de kofferbakmarkt en het buurtfeest op 1 juni 2024!