Skip to main content
Evenement aanmelden
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theo Hilbers vismaaltijd

juni 9 @ 17:00 - 20:00

Op vrijdag 9 juni is het weer tijd voor de traditionele Theo Hilbers Vismaaltijd op het Gasthuisplein. Kroon Vis zal de heerlijke vismaaltijd verzorgen, bestaande uit garnalenkroketjes en een grote moot verse kabeljauw met bijgerechten. Daarnaast zullen de Wapenzangers zorgen voor de muzikale omlijsting en tevens het uitserveren verzorgen.
Deze traditie begon meer dan vijftig jaar geleden, toen Theo Hilbers in samenwerking met folklorevereniging De Wurf voor het eerst een vismaaltijd organiseerde op het Gasthuisplein. Ter ere van zijn overleden vader heeft Erwin Hilbers de traditie nieuw leven ingeblazen. Dit jaar vindt alweer de twaalfde editie plaats van ‘de moderne vismaaltijd’ op de tweede vrijdag van juni, in samenwerking met Het Wapen van Zandvoort.
Kaarten voor de vismaaltijd, inclusief een drankje, kosten € 15 per persoon. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Bruna Balkenende op de Grote Krocht. Groepen van vier personen of meer kunnen een verzoek indienen om samen aan dezelfde tafel te zitten door een e-mail te sturen naar erwinhilbers@gmail.com of telefonisch contact op te nemen via 06-2829 2794. Ook als je reserveert, dien je de kaarten zelf op te halen bij Bruna.
De Theo Hilbers Vismaaltijd vindt plaats op vrijdag 9 juni, waarbij je vanaf 17.00 uur kunt aanschuiven. Het uitserveren van het voorgerecht begint om 18.00 uur. Drie weken later, op vrijdag 30 juni, wordt er een speciale Theo Hilbers Vismaaltijd georganiseerd voor de bewoners van Het Huis In De Duinen.

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Gasthuisplein, Zandvoort