Skip to main content
Evenement aanmelden
De buurtbewoners ontmoetten elkaar op het Buurtfeest in Nieuw-Noord vorig jaar | Foto: Ruud den Boer

Geslaagde eerste editie van Buurtfeest Nieuw-Noord

By Redactie
Laatste update:

Als organisatie kijken we zeer tevreden terug op het Buurtfeest Nieuw-Noord van zaterdag. We zagen de buurt gedurende de dag echt tot leven komen. Daarbij was het weer perfect en de drukte prima.

De verschillende onderdelen, zoals de kofferbakmarkt, Kids Area, infomarkt en het podiumprogramma sloten goed op elkaar aan. Ook van de mede-organiserende partijen horen wij positieve geluiden.

Foto: Ruud den Boer
De scouting bakte de hele dag door pannenkoeken op de informatiemarkt | Foto: Ruud den Boer

In alle vroegte kwamen de eerste mensen van de kofferbakmarkt binnenrijden voor de beste plek. Voordat ze hun spullen uitlaadde stonden de eerste koopjesjagers al klaar.

Foto’s: Ruud den Boer

De opbouw van het hoofdgebied met podium was ondertussen in volle gang. Even later werd het basketbalpleintje omgetoverd tot een echt kinderfestijn met Panna-Knock Out en Stichting Buurtgezinnen en de Speelgoedvijver.

Na de opening door wethouder Gert-Jan Bluijs en host Roy van Buuringen, trapte Ampzing op geheel eigen wijze het muziekprogramma af. Gevolgd door de prachtige stem van Lynn Mae. Ondertussen stonden de jonge vrijwilligers van Jongerenwerk koffie uit te delen aan de bezoekers.

De crew verkocht tussen 11:00u en 12:00u bingo-kaarten en lootjes, om om twaalf uur alle tafels goed gevuld te krijgen. Het enthousiasme van de deelnemers was goed zichtbaar. En nog meer bij Dylan, de jongen die meerdere keren in de prijzen viel. Met dank aan al die ondernemers die de prijzentafel hebben gevuld.

Gezellig aan de bingo
Foto’s: Ruud den Boer

Later op de middag werd elk halfuur gewisseld van artiest. Van DJ Ladymix en Mike Daane tot Margareth en Maral en Daan. Het absolute hoogtepunt was de komst van Brace, die er zijn eigen feestje van maakte met het goed gevulde plein aan publiek.

Helaas is de uitreiking van de loterij niet doorgegaan. Rond 19:00 moest het programma vroegtijdig gestopt worden door een incident in het publiek. De organisatie betreurt dit ten zeerste. De uitreiking van de loterij vindt komende week plaats via de kanalen van Zandvoort Inside, op een manier dat iedereen de uitslag weet. Hou het in de gaten!

Het was al met al een zo’n overgoten dag met vrolijke mensen. Zandvoort Inside tevreden terug op de eerste editie van het Buurtfeest Nieuw-Noord. Met dank aan de sponsors en de partijen met wie we dit evenement tot een succes hebben gemaakt.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl