Skip to main content
Evenement aanmelden

100 Dagen voor Kerst Barst Uit in Groot Kerstfeest bij Beachclub Tien

By Redactie
Laatste update:

 

Vandaag werd de magie van kerst vroegtijdig gevierd bij Beachclub 10 tijdens het jaarlijkse ‘100 Dagen voor Kerst’ feest. Beachclub 10 transformeerde in een betoverend kerstparadijs, waar gasten werden ondergedompeld in de warme en feestelijke sfeer van de naderende feestdagen.

Deze populaire strandtent was omgetoverd tot een kerstwonderland met oog voor elk detail. Bezoekers werden verwelkomd door een prachtig kerstdecor en een kerstspringkussen, waar jong en oud zich volop konden vermaken. Als klap op de vuurpijl stond er een betoverende kerstman met zijn arrenslee en rendieren, waar bezoekers foto’s konden maken.

Wat is een kerstfeest zonder heerlijke oliebollen? Beachclub 10 had aan alles gedacht, inclusief een smakelijke traktatie van oliebollen om de kerstsfeer compleet te maken.

DJ’s zorgden voor opzwepende beats waarop gasten de dansvloer konden betreden en hun beste dansmoves konden laten zien. Maar dat was nog niet alles, want het er was een speciale optreden van niemand minder dan Def Rhymz, bekend van de hit “Schudden”. Zijn energieke optreden bracht de menigte in extase en zorgde voor een onvergetelijke avond vol muziek en plezier.

Het ‘100 Dagen voor Kerst’ feest bij Beachclub 10 was een groot succes en bracht mensen samen om de vreugde en opwinding van de komende kerstperiode te delen. Het was een dag vol kerstgevoel, muziek en vermaak die de harten van alle aanwezigen verwarmde.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl