Skip to main content
Evenement aanmelden

Alain Clarck presenteert nieuwste single Wendy Moore

By Redactie
Laatste update:

Zandvoorste artiest Wendy Moore heeft haar onlangs uitgebrachte single ‘IDK How to Be Fun’ officieël uitgereikt gekregen van niemand minder dan Alain Clark. De presentatie van het nieuwe nummer vond maandag plaats in café De Lift op de Grote Markt in Haarlem.

Wendy was vroeger introvert en ze werd snel ongemakkelijk op feestjes en in clubs. Ze kroop dan liever in een hoekje en wachtte vaak op een afstand van de dansvloer tot het feestje was afgelopen. Dat is precies waar haar nieuwste single over gaat.

Deze ervaringen hebben samen het nummer IDK How To Be Fun (I Don’t Know How To Be Fun) gevormd. In deze nieuwe single wil Wendy laten zien aan iedereen dat het okay is als je je zo voelt. “Met ‘introvert zijn’ is niks mis. Iedereen heeft hier wel eens last van denk ik”, aldus Wendy.

Het nummer is door Wendy Moore zelf geschreven en in samenwerking met haar vaste producer Stijn Rijsbergen tot standgekomen. IDK How To Be Fun is de tweede single bij haar label ZIP RECORDS. De videoclip van IDK How To Be Fun is nu te zien op YouTube.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl