Skip to main content
Evenement aanmelden

Spectaculair Muziekfestival met Yves Berendse en Vrienden in Zandvoort!!

By Redactie
Laatste update:

Vandaag 12 augustus 2023 wordt het centrum van Zandvoort op het Raadhuisplein omgetoverd tot een bruisend feestterrein voor het langverwachte gratis muziekfestival: ‘Yves Berendse nodigt uit…’. Dit jaar belooft een buitengewone editie te worden van het jaarlijkse festival, met een line-up vol topartiesten die garant staan voor een onvergetelijke avond vol muzikale verrassingen en feestelijke vibes.
De Zandvoortse zanger Yves Berendse, die een niet te missen plek heeft veroverd binnen de Nederlandse popmuziek, keert terug naar zijn geboortedorp om een spectaculaire muzikale happening te creëren. Zijn hit “Zin In Jou” raakte meteen een gevoelige snaar in Nederland en zijn melodieuze klanken zijn regelmatig te horen op de radio. Berendse’s repertoire, waaronder nummers als “Vakantieliefde”, “Als Ze Danst” en “Lust”, hebben hem geliefd gemaakt op podia door het hele land. Daarnaast heeft hij ook internationale faam verworven als veelgevraagde zanger op bestemmingen zoals Ibiza, Curacao en Spanje.
Yves Berendse zal schitteren met zijn eigen live band en heeft speciale gasten uitgenodigd die het festijn naar nieuwe hoogten zullen tillen. Het talent van niemand minder dan Ruth Jacott, Robert Leroy en Danny Nicolay zal het podium delen en samen met Yves voor een ongeëvenaarde dynamiek zorgen. De aanwezigen kunnen zich verheugen op een betoverende mix van soloprestaties, verrassende duetten en andere muzikale hoogstandjes.
Het feest krijgt nog meer glans met de aanwezigheid van de energieke feest-DJ’s LadyMix en Mic, die de dansvloer laten bruisen met aanstekelijke beats en de nieuwste hits. Met deze diverse en uitgebreide line-up is het muziekfestival ‘Yves Berendse nodigt uit…’ klaar om de harten van het publiek te veroveren en een gedenkwaardige avond te bezorgen.
De festiviteiten gaan van start om 20.00 uur, waarbij de buitentaps al geopend zijn om het feestelijke gevoel compleet te maken. De toegang tot het evenement is volledig gratis. Zorg ervoor dat je een uitstekend plekje bemachtigt voor het indrukwekkende podium op het Raadhuisplein in Zandvoort en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en plezier.
Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl