Skip to main content
Evenement aanmelden

Laatste zomers weekend had succesvolle evenementen in Zandvoort

By Redactie
Laatste update:

 

Afgelopen weekend straalde de zon volop boven Nederland, wat resulteerde in een prachtig weekend voor de gemeente Zandvoort. Toeristen stroomden massaal naar ons pittoreske dorp, wat leidde tot levendige straten, volle terrassen en een buitengewone drukte en dat in de maand september.

De wegen richting Zandvoort waren drukbezocht, met zelfs een file naar parkeerplaats “De Zuid,” Het centrum en het strand waren bruisend, wat een goede sfeer creëerde.

Opvallend was dat Zandvoort ditmaal niet alleen in de schijnwerpers stond vanwege de Formule 1, maar ook omwille van onze prachtige gemeente zelf. De gemeente Zandvoort prijst de algehele sfeer, ondanks enkele incidenten die niet vermeldenswaardig zijn.

Het weekend werd verrijkt met een scala aan evenementen die de diversiteit en levendigheid van Zandvoort benadrukten:

Monumentendag: Een succesvolle dag waarop bezoekers door Zandvoort werden geleid om onze historische schatten te ontdekken. Nieuwe Expositie in Zandvoorts Museum: De opening van een nieuwe tentoonstelling in het Zandvoorts museum trok kunstliefhebbers van alle leeftijden aan. Jaarmarkt: De laatste jaarmarkt van dit jaar zorgde voor een gezellige drukte op de straten van Zandvoort. VanKesselLive bij Cosmico Beach: Een optreden van VanKesselLive bij Cosmico Beach zorgde voor muzikale entertainment op het strand. Salsa Motion bij Mango’s Beachbar: De laatste Salsa Motion bij Mango’s Beachbar met een live salsa band bracht de Caribische sfeer naar Zandvoort.

Helaas kende het weekend ook uitdagingen. Verschillende horecagelegenheden moesten hun terrassen verkleinen vanwege personeelstekorten. Desondanks deden alle strandtenten hun uiterste best om gasten te bedienen en te laten genieten van hun verblijf in Zandvoort.

Het was een weekend vol zonneschijn, evenementen en gemeenschapszin, en Zandvoort kijkt uit naar nog veel meer van zulke bijzondere momenten in de toekomst.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl