Skip to main content
Evenement aanmelden

Toneelvereniging Wim Hildering Viert 75-Jarig Jubileum met ‘Allo Allo’ Toneelversie

By Redactie
Laatste update:

Toneelvereniging Wim Hildering, een trotse pijler van cultureel erfgoed, markeert haar 75-jarig jubileum met een onvergetelijke uitvoering van de toneelversie van de wereldberoemde tv-serie ‘Allo Allo’. Dit komische meesterwerk zal op het podium schitteren op vrijdag 15 en zaterdag 16 december in het vertrouwde Theater de Krocht in Zandvoort.

In het fictieve café van René Artois, waar op het eerste gezicht alles pais en vree lijkt, ontvouwt zich een verhaal dat het bolwerk van de Franse résistance, een lustoord voor de Duitsers, en de schuilplaats van het onschatbare schilderij van de Gevallen Madonna onthult. De levendige cast, bestaande uit Peter Bluijs, Dominique Borstel, Romy Borstel, Koen van Dam, Martien van Dam, Jan-Hilco Dietz, Elly Joubij, Therry Koelemeijer, Kevin Marcus, Hil Nieland, Paul Olieslagers, Martine Porienski, Annet van der Veen, Willem de Vrind, Linda Vos en Jetteke Zwemmer, brengt de bekende personages met hun clichés en hilarische capriolen tot leven.

De regie, meesterlijk verzorgd door Nelleke van Koningsveld, belooft een voorstelling vol lachen, spanning en onverwachte wendingen. De data en tijden van de voorstellingen zijn als volgt:

  • Vrijdagavond 15 december (20:15 uur)
  • Zaterdagmiddag 16 december (14:00 uur)
  • Zaterdagavond 16 december (20:15 uur)

Kaarten, verkrijgbaar voor slechts 10 euro per stuk, kunnen vanaf 19 november online worden gereserveerd via www.toneelhildering.nl.

Deel dit artikel op de socials!

Tip voor de redactie?

redactie@zandvoortinside.nl